Геоінформаційні системи: інструментарій та функціональні можливості - Сологуб, Юрій Іванович; Безпала, Ольга Василівна (My University, 2024)
Геоінформаційні системи на відміну від традиційних картографічних матеріалів дозволяють формувати інтерактивні та динамічні цифрові картографічні основи, що дозволяють ефективно виділяти ознаки прояву окремого явища та прослідковувати його динаміку в часовому вимірі.

Geographic information systems, unlike traditional cartographic materials, allow you to create interactive and dynamic digital ones cartographic bases that allow to effectively identify the signs of the manifestation of a separate phenomenon and to follow its dynamics in the time dimension.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; ГІС; інструментарій; функції; можливості; GIS; tool kit; functions; opportunities