Николайчук, Юлія ВіталіївнаПольовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина Львівна2018-04-132018-04-132017Николайчук, Ю. В. Гарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертів / Ю.В. Николайчук, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – 404 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26981До складу харчового раціону сучасної людини входять різноманітні солодкі страви та десерти, які представлені доволі широким асортиментним рядом. Високий вуглеводний склад та низький вміст мікронутрієнтів в них не відповідає вимогам збалансованого харчування. The composition of the diet of a modern person includes a variety of sweet dishes and desserts, which are presented in a rather wide assortment. The high carbohydrate content and the low content of micronutrients in them do not meet the requirements of balanced nutrition.uk-UKдесертиdessertsхарчуванняfoodкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїГарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертівThesis