MRP-системи як важливий елемент управління підприємством - Яндюк, Олексій Вікторович (My University, 2015)
На сьогодні основним джерелом конкурентних переваг більшість компаній розглядає логістику, а саме сучасні логістичні технології MRP.
Keywords: MRP-системи; управління підприємством; MRP-системы; MRP-system; business management