Тіхонова, Наталія Олександрівна2015-05-292015-05-292014Тіхонов, Н. О. Органічне виробництво продуктів харчування і його місце у забезпеченні продовольчої безпеки / Н. О. Тіхонова // Принципи збалансування продовольчої безпеки : монографія. – К.: Кондор-Видавництво, 2014. – 380 с. - С. 101-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20932В цьому розділі монографії: - описується поняття органічних продуктів; - розглядається взаємозвязок якості, екологічності та економічної доступності продуктів харчування в Україні; - зясовується вплив органічного виробництва на продовольчу безпеку в країні. This chapter of monograph consist of: - describtion of the concept of organic products; - consideration of the relationship between quality, environmental and economic availability of food products in Ukraine; - analyze of impact of organic production on food security in the country.otherорганічні продуктипродовольча безпекаекономічна доступністьorganic productsfood safetyeconomic availabilityкафедра економіки праці та менеджментуОрганічне виробництво продуктів харчування і його місце у забезпеченні продовольчої безпекиBook chapter