Органічне виробництво продуктів харчування і його місце у забезпеченні продовольчої безпеки - Тіхонова, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
В цьому розділі монографії: - описується поняття органічних продуктів; - розглядається взаємозвязок якості, екологічності та економічної доступності продуктів харчування в Україні; - зясовується вплив органічного виробництва на продовольчу безпеку в країні. This chapter of monograph consist of: - describtion of the concept of organic products; - consideration of the relationship between quality, environmental and economic availability of food products in Ukraine; - analyze of impact of organic production on food security in the country.
Keywords: органічні продукти; продовольча безпека; економічна доступність; organic products; food safety; economic availability; кафедра економіки праці та менеджменту