Формування пористості готових виробів, сформованих екструдуванням - Сташенко, Б.; Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2014)
Вміст газової фази має великий вплив на формування пористості екструдату, ця залежність носить лінійний характер і досягає максимальних значень при тиску 0,2 МПа. The content of the gas phase has a great influence on the formation of porosity extrudate, this dependence is linear and reaches a maximum value at a pressure of 0.2 MPa.
Keywords: сухарні вироби; екструдування; пористість; rusks products; extruding; porosity; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв