Сташенко, Б.Рачок, Віталій ВікторовичТеличкун, Юлія СтаніславівнаТеличкун, Володимир Іванович2014-09-022014-09-022014Формування пористості готових виробів, сформованих екструдуванням / Б. Сташенко, В. Рачок, Ю. Теличкун, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 57-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16529Вміст газової фази має великий вплив на формування пористості екструдату, ця залежність носить лінійний характер і досягає максимальних значень при тиску 0,2 МПа. The content of the gas phase has a great influence on the formation of porosity extrudate, this dependence is linear and reaches a maximum value at a pressure of 0.2 MPa.uk-UKсухарні виробиекструдуванняпористістьrusks productsextrudingporosityкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвФормування пористості готових виробів, сформованих екструдуваннямOther