Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатів - Драненко, Оксана Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Марія Володимирівна (My University, 2016)
Досліджено показники якості кондитерського напівфабрикату з рослинними порошками. Визначено органолептичні показники та масову частку вологи. The indicators of quality of confectionery semi-finished products with plant powders are investigated. The organoleptic properties and the mass fraction of moisture are determined
Keywords: кондитерський напівфабрикат; якість; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; confectionery semi-finished; quality