Драненко, Оксана ВолодимирівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаЯнчик, Марія Володимирівна2018-05-102018-05-102016Драненко, О. В. Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатів / О. В. Драненко, М. В. Янчик, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ : НУБіП України, 2016. – С. 184-186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27302Досліджено показники якості кондитерського напівфабрикату з рослинними порошками. Визначено органолептичні показники та масову частку вологи. The indicators of quality of confectionery semi-finished products with plant powders are investigated. The organoleptic properties and the mass fraction of moisture are determineduk-UKкондитерський напівфабрикатякістькафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїconfectionery semi-finishedqualityДослідження показників якості кондитерських напівфабрикатівThesis