Дейнега, Дмитро Васильович2024-09-102024-09-102024Дейнега, Д. В. Розроблення рецептури хлібних батончиків з пшеничного цільнозернового борошна з впровадженням їх виробництва в проєкті хлібзаводу у м. Гадяч Полтавської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дейнега Дмитро Васильович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2024. – 185 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44837ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівборошно пшеничне цільнозерновепіч А2- ХПК-25піч MIWE orbitкомплексна тістообробна лінія «Canol Line»хлібні батончикиРозроблення рецептури хлібних батончиків з пшеничного цільнозернового борошна з впровадженням їх виробництва в проєкті хлібзаводу у м. Гадяч Полтавської областіOther