Ясінська, Ірина Леонідівна2021-06-142021-06-142020Ясінська, І. Л. Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії / Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts of conference, 7-9 жовтня, 2020 р. – Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. – С. 77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34536Проведені дослідження показали, що порошки з пророщеного насіння можуть бути ефективними добавками антиоксидантної дії.Також використання порошків дозволяє суттєво підвищити у готових продуктах загальний вміст біологічно активних речовин та надати їм нових смакових відтінків. Studies have shown that powders from germinated seeds can be effective additives of antioxidant action. Also, the use of powders can significantly increase the total content of biologically active substances in finished products and give them new flavors.otherпророщене насінняантиоксидантні добавкиgerminated seedsantioxidant supplementsкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної діїThesis