Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії - Ясінська, Ірина Леонідівна (My University, 2020)
Проведені дослідження показали, що порошки з пророщеного насіння можуть бути ефективними добавками антиоксидантної дії. Також використання порошків дозволяє суттєво підвищити у готових продуктах загальний вміст біологічно активних речовин та надати їм нових смакових відтінків. Studies have shown that powders from germinated seeds can be effective additives of antioxidant action. Also, the use of powders can significantly increase the total content of biologically active substances in finished products and give them new flavors.
Keywords: пророщене насіння; антиоксиданти; germinated seeds; antioxidants; кафедра технології оздоровчих продуктів