Пересічна, Світлана МихайлівнаРозумна, Н. В.2014-11-282014-11-282014Пересічна, С. М. Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини / С. М. Пересічна, Н. В. Розумна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 636.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18771У харчуванні населення досить популярну групу складає десертна продукція. Сучасні десертні страви поєднують в собі як новітні так і традиційні тенденції кулінарії. The diet of the population group is quite popular dessert products. Modern dessert dishes combine both modern and traditional trends cooking.otherчизкейкрослинна сировинанутрієнтний складcheesecakenutriyentnyy compositionherbsкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуНутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировиниOther