Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини - Пересічна, Світлана Михайлівна; Розумна, Н. В. (My University, 2014)
У харчуванні населення досить популярну групу складає десертна продукція. Сучасні десертні страви поєднують в собі як новітні так і традиційні тенденції кулінарії. The diet of the population group is quite popular dessert products. Modern dessert dishes combine both modern and traditional trends cooking.
Keywords: чизкейк; рослинна сировина; нутрієнтний склад; cheesecake; nutriyentnyy composition; herbs; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу