Фактори гальмування розвитку підприємств спиртової галузі України - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2020)
В роботі досліджено фактори, що гальмують розвиток підприємств спиртової галузі України. Визначено заходи, які дадуть можливість на законодавчому рівні врегулювати питання виробництва і реалізації продукції спиртової галузі. The factors that inhibit the development of enterprises of the alcohol industry of Ukraine are investigated in the work. Measures have been identified that will make it possible to regulate the production and sale of alcohol products at the legislative level.
Keywords: спиртові заводи; distilleries; спирт етиловий; ethyl alcohol; розвиток; development; фактори гальмування; inhibition factors; кафедра економіки і права