Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаРомоданова, Валентина ОлександрівнаКігель, Наталя Федорівна2014-06-162014-06-161997Гончар Н. М. Кисломолочний напій з пектином / Н. М. Гончар, В. О. Ромоданова, Н. Ф. Кігель // Харчова і переробна промисловість. – К., 1997. – № 1. – С. 22–23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15187Розроблено технологію виробництва кисломолочного напою на основі кефіру подовженого терміну зберігання – завдяки повторній тепловій обробці сквашеної суміші. The technology for the production of fermented milk-based drink kefir extended shelf life thanks to re-heat treatment squalene mix.uk-UKкисломолочний напійdairy productsпектиниpectinsкефірkefirкафедра технології молока і молочних продуктівКисломолочний напій з пектиномArticle