Диверсифікація: особливості розвитку підприємств - Луцька, Тетяна Валеріївна; Кушнір, Роман Васильович (My University, 2013)
В статті розглянуто сутність категорії «диверсифікація підприємства», визначено її види та особливості застосування їх в залежності від очікуваних ресурсних змін виробничого підприємства. Considered in the article the essence of the category "Enterprise Diversification" of defined types and characteristics of their application depending on the expected changes in resource production enterprise.
Keywords: диверсифікація виробничої діяльності; diversification of production activities; розвиток підприємства; кафедра економіки і права