Пропозиції з удосконалення організації оплати праці на підприємстві - Левчук, Олександр; Драган, Олена Іванівна (My University, 2014)
Організація оплати праці - одна з ключових проблем в сучасній економіці України. На всіх етапах розвитку економіки заробітна плата була одним з головних чинників, що забезпечують ефективну систему матеріального стимулювання працівників і що формують мотиваційний механізм трудової активності. Від її успішного рішення багато в чому залежать як підвищення ефективності виробництва, так і зростання добробуту людей, сприятливий соціально-психологічний клімат в суспільстві. Оплата праці є основним інструментом підвищення ефективності праці працівників. Organization of wages - one of the key problems in the modern economy of Ukraine. At all stages of economic development wages were one of the main factors that provide an effective system of financial incentives for workers and forming a motivational mechanism of labor activity. From the successful solution depends largely on how to improve production efficiency and the welfare of the people favorable socio-psychological climate in society. Wages are a major tool for improving the efficiency of workers.
Keywords: пропозиції; оплата праці; підприємство; deals; wages; enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту