Психологія організації відпочинку керівника харчової промисловості - Ващенко, Анна Романівна; Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2019)
Відсутність якісного відпочинку погано позначається не тільки на здоров’ї працівника, але і на стосунках в сім’ї, з близькими та друзями. Тому відпочивати необхідно у будь-якому разі. Відпочинок підвищує вашу працездатність, покращує самопочуття та стосунки з оточуючими. The lack of qualitative recreation badly affects not only on health of the worker, but also in relationships with the family, friends and relatives. Therefore, rest is necessary in any case. Rest increases your ability to work, improves your well-being and relationships with others.
Keywords: керівник; відпочинок; втома; робота; head; rest; fatigue; work; кафедра гуманітарних дисциплін