Савченко, Тетяна ВіталіївнаСмітюх, Ярослав Володимирович2013-06-262013-06-262009Савченко, Т. В. Застосування процесного підходу до управління закладом ресторанного господарства / Т. В. Савченко, Я. В. Смітюх // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. – 2009. – № 3/4 (39) – С. 49-52https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8460Проаналізовані комплексні критерії оцінки ефективності керування рестораном.процесний підхідбізнес-процескритерії ефективності керуванняпроцессный подходбизнес-процесскритерии эффективности управленияprocess approachbusiness processcriterions of management efficiencyкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаЗастосування процесного підходу до управління закладом ресторанного господарстваArticle