Ковбаса, Володимир Миколайович2014-11-052014-11-051996Ковбаса, В. М. Вплив температури на якісні зміни білка / В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 3-4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18049Як випливає з назви, тези описують якісні зміни білка при термообробці. Описуються позитивні і негативні процеси, які відбуваються з білком в процесі екструзії. Тези підкреслюють залежність перетворення білків від складу сировини та інтенсивності термообробки. As the title implies the article describes the qualitative changes of the protein during heat treatment. It is spoken about positive and negative processes which occurring with protein during the extrusion. It is stressed dependence of the transformation of proteins from the composition of raw materials and intensity of heat treatment.uk-UKекструзіябілкибіологічна цінністьтермообробкафункціональні властивостіextrusionproteinadditiveheat treatmentfunctional propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив температури на якісні зміни білкаThesis