Про розвиток депозитного страхування в Україні - Говорушко, Тамара Андріївна; Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2001)
Розглядаються практичні аспекти формування системи депозитного страхування в Україні та пропонуються напрямки її удосконалення. Practical aspects of deposit insurance system formation in Ukraine are under consideration and proposed the aims of its improvement.
Keywords: страхування; розвиток; депозитне страхування; insurance; development; deposit insurance; кафедра фінансів; кафедра економіки і права