Розвиток санаторно-курортної галузі Автономної Республіки Крим - Усікова, Єлизавета Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
У роботі висвітлено перспективи розвитку санаторно-курортної галузі Автономної Республіки Крим на основі використання природних ресурсів та іноземних інвестицій

The paper highlights the prospects for the development of the health resort industry of the Autonomous Republic of Crimea based on natural resources and foreign investments
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; санаторно-курортна галузь; health resort industry; готельно-ресторанний бізнес; hospitality business; інвестиції; investments; інфраструктура Криму; Crimea’s infrastructure