Розробка IOS-застосунку AI Travel Assistant на базі SwiftUI та штучного інтелекту - Вдовенко, Дмитрій Олександрович; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2025)
У тезах розглядається створення інтелектуального iOS-застосунку " I Travel ssistant", що надає персоналізовані рекомендації для дозвілля. Підкреслюється актуальність використання штучного інтелекту для адаптації контенту до уподобань користувача. Описано реалізацію інтерфейсу на базі SwiftUI, інтеграцію Gemini PI, чат-функціонал із підтримкою форматування та карт, локальне збереження даних у Realm та автентифікацію користувачів. Наведено рішення для безпеки контенту, підключення новинних порталів і можливість експорту даних. У висновках окреслено перспективи розвитку проєкту: інтеграцію з картами, багатомовний інтерфейс та аналітику користувацької поведінки.
Keywords: IOS-застосунок; штучний інтелект; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; artificial intelligence