Кузьмін, Олег ВолодимировичСуярко, Мар’я АндріївнаСкоробреха, Тетяна ВалентинівнаСобуцька, Олександра СергіївнаРоман, Тетяна Олександрівна2018-10-262018-10-262018Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини / О. В. Кузьмін, М. А. Суярко, Т. В. Скоробреха, О. С.Собуцька, Т. О. Роман // Інтернаука.– 2018. – № 13 (53). – С. 50-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28414Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietКількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людиниArticle