Вплив гладкості інтерполяційних тригонометричних сплайнів на похибку інтерполяції - Негоденко, Олена Василівна (My University, 2014)
Розглянуто задачу інтерполяції, коли в ролі наближуючої функції використовуються тригонометричні сплайни; досліджено вплив властивостей гладкості сплайнів на похибку інтерполяції як на кінцях так і на середині відрізку на тестових прикладах. The problem of interpolation when as nablyzhuyuchoyi functions are used trigonometric splines; The influence of the properties of smoothness spline interpolation error on both ends and in the middle of the interval on test examples.
Keywords: інтерполяція; гладкість сплайнів; тригонометричні сплайни; interpolation; smooth splines; trigonometric splines