Kryshtof, ValentynaPodobiy, Olena2024-11-112024-11-112022Kryshtof, V. Biological value of oregano oil / V. Kryshtof, O. Podobii // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 148-149https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45655Oregano is an aromatic herb best known as an ingredient in Italian cuisine. In the tradition of Ukrainian botany, it is called "common motherwort". Oregano oil is an extract obtained by infusing olive oil. The oil extract is useful both when consumed and when applied to the skin.Орегано - це ароматна трава, найбільш відома як інгредієнт італійської кухні. в традиції української ботаніки його називають «пустирник звичайний». Олія орегано - це екстракт отримують шляхом настоювання оливкової олії. Масляний екстракт корисний як при споживанні, так і при нанесенні на шкіру.enкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівoregano oilantihydrantextractindicatorsмасло ореганоантигідрантекстрактіндикаториBiological value of oregano oilThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811