Вплив Інституційного репозитарію на рейтинг вищого навчального закладу - Левченко, Наталія Петрівна (My University, 2015)
У статті розглядаються найбільш відомі світові рейтинги вищих навчальних закладів, а також аналізуються основні критерії Webometrics за 2014 рік та вплив інституційного репозитарію на позиції вищого навчального закладу. The article deals with the most well-known world rankings of higher education institutions, as well as analyzes the main criteria of Webometrics in 2014 and the influence of the institutional repository on the position of higher education institution.
Keywords: світові рейтинги університетів; Webometrics та його критерії; відкритий доступ; інституційний репозитарій; webometrics и его критерии; institutional repository; webometrics and its criteria; world university rankings; open access