Теоретико-методичні засади експериментальної перевірки технології формування німецькомовної професійно орієнтованої компетентності в говорінні та письмі в майбутніх туризмознавців - Окопна, Яна Володимирівна (My University, 2016)
В умовах стрімкого розвитку різноманітних міжнародних контактів однією з обов’язкових кваліфікаційних вимог до майбутніх працівників напряму 6.140103 «Туризм» є вміння здійснювати професійно орієнтоване спілкування другою іноземною мовою. With the rapid development of various international contacts of one of the mandatory qualification requirements for future employees direction 6.140103 "Tourism" is the ability to perform professionally oriented communication second foreign language.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; німецька мова; професійно орієнтована компетентність; туризм; professionally oriented competence; tourism; German language