Багатокритеріальна оптимізація солодового відділення пивзаводу - Романов, Микола Сергійович (My University, 2019)
Вирішення багатокритеріальної задачі по своїй природі компромісне та засноване на суб’єктивній інформації. Процес знаходження рішення складається з двох етапів: спочатку відбувається розпізнавання ситуації, а потім, за допомогою закладених сценаріїв здійснюється формування оптимального управління у відповідності до критеріїв управління технологічними процесами виробництва пива.
Keywords: приготування пива; багатокритеріальна оптимізація; отримання товарного солоду; brewing beer; multi-criteria optimization; obtaining marketable malt; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка