Романов, Микола Сергійович2023-11-232023-11-232019Романов, М. С. Багатокритеріальна оптимізація солодового відділення пивзаводу / М. С. Романов // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 389.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41626Вирішення багатокритеріальної задачі по своїй природі компромісне та засноване на суб’єктивній інформації. Процес знаходження рішення складається з двох етапів: спочатку відбувається розпізнавання ситуації, а потім, за допомогою закладених сценаріїв здійснюється формування оптимального управління у відповідності до критеріїв управління технологічними процесами виробництва пива.otherприготування пивабагатокритеріальна оптимізаціяотримання товарного солодуbrewing beermulti-criteria optimizationobtaining marketable maltкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаБагатокритеріальна оптимізація солодового відділення пивзаводуThesis