Рідкоус, Володимир Васильович2019-06-032019-06-032019Рідкоус, В. В. Визначення тривалості зброджування безалкогольних напоїв бродіння в умовах закладів готельно-ресторанного господарства / В. В. Рідкоус // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. - С. 54-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29415Доведена можливість відстежування тривалості бродіння сусла по визначенню концентрації етанолу в ньому аналітико-манометричним методом в умовах закладів готельно-ресторанного господарства.The possibility of control of the fermentation time of worth according to its ethanol content act in fermented wort by means gauge pressure method in the conditions of hospitality industry has been proven.uk-UKбезалкогольний напій бродіннявизначення етанолуаналітико-манометричний методnon-alcoholic fermentative beveragedetermination of ethanol contentanalytical gauge pressure methodкафедра готельно-ресторанної справиВизначення тривалості зброджування безалкогольних напоїв бродіння в умовах закладів готельно-ресторанного господарстваArticle