Визначення тривалості зброджування безалкогольних напоїв бродіння в умовах закладів готельно-ресторанного господарства - Рідкоус, Володимир Васильович (My University, 2019)
Доведена можливість відстежування тривалості бродіння сусла по визначенню концентрації етанолу в ньому аналітико-манометричним методом в умовах закладів готельно-ресторанного господарства.The possibility of control of the fermentation time of worth according to its ethanol content act in fermented wort by means gauge pressure method in the conditions of hospitality industry has been proven.
Keywords: безалкогольний напій; етанол; манометр; soft drink; ethanol; manometer; кафедра готельно-ресторанної справи