Шульга, Наталья Михайловна2015-03-132015-03-132011Шульга, Н. М. Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыров / Н. М. Шульга // Продукты и ингредиенты. – 2011. - № 1 (76). – С. 36-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19680Представлено характеристику основних технологічних властивостей молочнокислих та пропіоновокислих бактерій, що застосовуються у сироробстві. Проаналізовано вплив сторонньої мікрофлори на якість твердих сичужних сирів.закваскаstarterсичужний сирсычужный сырrennet cheeseмолочнокислі бактеріїмолочнокислые бактерииlactic acid bacteriaпропіоновокислі бактеріїпропионовокислые бактерииpropionic acid bacteriaЗаквасочные культуры для производства твердых сычужных сыровArticle