Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыров - Шульга, Наталья Михайловна (My University, 2011)
Представлено характеристику основних технологічних властивостей молочнокислих та пропіоновокислих бактерій, що застосовуються у сироробстві. Проаналізовано вплив сторонньої мікрофлори на якість твердих сичужних сирів.
Keywords: закваска; starter; сичужний сир; сычужный сыр; rennet cheese; молочнокислі бактерії; молочнокислые бактерии; lactic acid bacteria; пропіоновокислі бактерії; пропионовокислые бактерии; propionic acid bacteria