Повх, Тетяна МихайлівнаНаріжна, Поліна ВікторівнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2013-09-242013-09-242013Повх, Т. М. Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю). - Львів, 2013. – С. 43–45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9912Для виробництва шинки запеченої розроблені нами рецептури включають м’ясо куряче, індички, свинини і яловичини. Для забезпечення стабільної якості шинок з високим виходом готової продукції ми використовували багатофункціональну харчову добавку «Комбі Шинка», для збагачення харчовими волокнами – «Протемікс 75», для збагачення вмістом заліза – «Апроред», для декорування – обсипку «Братекс декор». For a production ham baked compounding is developed by us include meat hen, turkey, pork and beef. For providing of stable quality of hams with a high prepared product output we used multifunction food addition of «Kombi Ham», for enriching food fibres – «Protemiks 75», for enriching of iron content – «Aprored», for decorating – obsipka of «Brateks dekor».шинкатермічна обробкарецептуравихідhamsheat treatmentcompoundingoutputкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запеченихOther