Силка, Ірина МиколаївнаМатиящук, Олена ВолодимирівнаКоротєєв, Олексій Ігорович2024-11-072024-11-072023Силка, І. М. Соус як джерело есенціальних речовин / І. М. Силка, О. В. Матиящук, О. І. Коротєєв // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45491ukсоусстравахарчові продуктиsaucedishfood productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСоус як джерело есенціальних речовинThesishttps://orcid.org/0000-0002-2867-7414https://orcid.org/0009-0002-3477-3186