Вплив розмірів землекористувань на рівень виробництва - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
Розглянуто стан розвитку фермерських господарств області, методику складання та практичного застосування бюджету витрат на вирощування озимої пшениці

The state of development of farms in the region, the method of drawing up and practical application of the budget for the cultivation of winter wheat are considered
Keywords: кореляційний аналіз; агропромисловий комплекс; EBITDA; диверсифікація; витрати; конкурентоспроможність; correlational analysis; enterprise; diversification; costs; competitiveness; кафедра економіки і права