Бут, Сергій АнатолійовичШевченко, Олександр ЮхимовичСоколенко, Анатолій Іванович2013-02-262013-02-262010Бут С.А. Особливості трансформації енергії першоджерел в теплову енергію / С. А. Бут, А. І. Соколенко, О. Ю. Шевченко // Харчова і переробна промисловість. – 2010. – №4. – С. 22-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6583Виконано дослідження, яке стосувалося особливостей трансформації хімічної енергії першоджерел у формі газів гомологічного ряду. Показано доцільність використання складових енергії парової фази продуктів згорання за рахунок її конденсації.Research which touched the features of transformation of chemical energy of original sources in form gases of homological row is executed. Expediency of the use of constituents of energy of steam phase of foods of combustion is shown due to her condensation.otherконденсаціяенергетичні балансигазcondensationpower balancesgasкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра мехатроніки та пакувальної технікиОсобливості трансформації енергії першоджерел в теплову енергіюArticle