Особливості трансформації енергії першоджерел в теплову енергію - Бут, Сергій Анатолійович; Шевченко, Олександр Юхимович; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2010)
Виконано дослідження, яке стосувалося особливостей трансформації хімічної енергії першоджерел у формі газів гомологічного ряду. Показано доцільність використання складових енергії парової фази продуктів згорання за рахунок її конденсації.

Research which touched the features of transformation of chemical energy of original sources in form gases of homological row is executed. Expediency of the use of constituents of energy of steam phase of foods of combustion is shown due to her condensation.
Keywords: конденсація; енергетичні баланси; газ; condensation; power balances; gas; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки