Яблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробів - Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна (My University, 2023)
Досліджено вміст біологічно цінних речовин в яблуках. Запропоновано використовувати порошок з яблучних вичавок при виробництві макаронних виробів. Заплановані дослідження з метою перевірки втрати біологічно активних речовин під час варіння виробів.

The content of biologically valuable substances in apples was studied. It is proposed to use powder from apple pomace in the production of pasta. Planned research aimed at checking the loss of biologically active substances during the cooking of products.
Keywords: яблучний порошок; макаронні вироби; якість; apple powder; pasta; quality; кафедра експертизи харчових продуктів