Дричик, Марія ЮріївнаШульга, Оксана Сергіївна2024-08-162024-08-162023Дричик, М. Ю. Яблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробів / М. Ю. Дричик, О. С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 118https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44351Досліджено вміст біологічно цінних речовин в яблуках. Запропоновано використовувати порошок з яблучних вичавок при виробництві макаронних виробів. Заплановані дослідження з метою перевірки втрати біологічно активних речовин під час варіння виробів.The content of biologically valuable substances in apples was studied. It is proposed to use powder from apple pomace in the production of pasta. Planned research aimed at checking the loss of biologically active substances during the cooking of products.ukяблучний порошокмакаронні виробиякістьapple powderpastaqualityкафедра експертизи харчових продуктівЯблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробівThesishttps://orcid.org/0000-0001-5357-3986