Сацюк, Ганна Анатоліївна2022-04-192022-04-192022Сацюк, Г. А. Проект реконструкції цеху № 7 ТОВ «Київхліб» з добудовою складу безтарного зберігання борошна та механізацією кінцевих операцій : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ганна Анатоліївна Сацюк ; наук. керівник Віра Гаврилівна Юрчак. – Київ, 2022. – 84 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37230кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібборошнохлібозаводреконструкціяпофазна рецептуравиробнича рецептуратехнологічне обладнанняохорона праціПроект реконструкції цеху № 7 ТОВ «Київхліб» з добудовою складу безтарного зберігання борошна та механізацією кінцевих операційOther