Сучасні світові тренди управління кар’єрою персоналу в системі управління трудовими відносинами - Безпалько, Олена Вікторівна; Пузина, Аліна Олександрівна (My University, 2020)
У статті розглянуто зміст поняття управління кар’єрою, визначено його основну місію і роль в системі управління трудовими відносинами. Виокремлено основні зміни переваг працівників щодо побудови кар’єри в сучасному світі в порівнянні з минулою епохою. Охарактеризовано основні новітні тренди управління діловою кар’єрою персоналу. Визначено тісний взаємозв’язок процесу кар’єрного зростання з формування культури навчання персоналу.
Keywords: кар’єрне зростання; управління кар’єрою; управління трудовими відносинами; career growth; career management; labor relations management; кафедра економіки праці та менеджменту