Зв’язок образів І. С. Тургенєва та забутих письменниць Росії початку XIX ст. - Власенко, Людмила Василівна (My University, 2014)
Статтю присвячено дослідженню творчості видатного поета О.С. Пушкіна та вплив його творчості на забутих письменниць. Проаналізувати етапи становлення творчого шляху письменниць та поетес початку XIX століття. Введення в науковий обіг зазначених матеріалів сприятиме поглибленню подальших досліджень у галузі російської літератури.
Keywords: забуті письменниці; дослідницька діяльність; творчість; забытые писательницы; исследовательская деятельность; творчество; forgotten authoresses; research activity; creation; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації