Гончаров, Георгій ІвановичФоменко, Веніамін ВасильовичСтрашинський, Ігор Мирославович2012-12-182012-12-182003Патент 62609 А, 7 А22С11/00, 5/00. Спосіб приготування фаршу варених ковбас / Гончаров Г. І., Фоменко В. В., Страшинський І. М.. - № 20021210622; Заявл. 15.04.2003; Опубл. 15.12.2003. Бюл.№ 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4582Спосіб приготування фаршу варених ковбас, що включає додавання води, фосфатної суміші, кухонної солі, наповнювачів, спецій, який відрізняється тим, що воду попередньо пом’якшують фізичними або хімічними методами.Preparation of minced cooked sausages, which includes adding water, phosphate mixture, salt, fillers, spices, characterized in that the pre-softened water by physical or chemical methods.otherварені ковбасиcooked sausagesфосфатна сумішводаphosphate mixturewaterкафедра харчової хіміїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб приготування фаршу варених ковбас (Патент на винахід № 62609)Other