Співпраця університету з підприємствами галузі – основа підготовки фахівців - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Гончаров, Георгій Іванович (My University, 2009)
Впровадження модульно-рейтингової системи навчання у вузах – важливий фактор ефективності освіти. Цінність лекції полягає в дискусійно-проблемному характері викладання. Проведення практичних занять повинно проходити з використанням різноманітних видів і форм інтерактивного навчання. Для більш ефективної і якісної підготовки майбутніх спеціалістів необхідна державна підтримка у тісній співпраці підприємств з вузами. Implementation of module-rating system of education in universities - an important factor in the effectiveness of education. The value of the lecture is debatable, problematic nature of teaching. Conducting workshops should be held with various types and forms of interactive learning. For a more effective and quality training of future specialists needed government support in close cooperation with universities enterprises.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів