Попова, Наталія ВікторівнаЗав'ялов, Володимир ЛеонідовичБодров, Віктор Семенович2013-12-242013-12-242005Попова, Н. В. Дослідження процесу екстрагування водорозчинних речовин із чайної сировини / Н. В. Попова, В. Л. Зав'ялов, В. С. Бодров // IX міжнародна конференція : матеріали конференції. - К.: НУХТ, 2005. — Ч. II. — C. 123-127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12410Викладено методику та проаналізовані дослідні дані по визначенню коефіцієнта дифузії екстрактивних водорозчинних речовин чайного листя в залежності від температури, тривалості та гідромодуля. A method and analyzed survey data to determine the diffusion coefficient of water-soluble extractive substances in tea leaves, depending on the temperature, duration and hydrological.uk-UKчайна сировинадослідженнядифузійні властивостіtea raw materialsresearchdiffusion propertiesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження процесу екстрагування водорозчинних речовин із чайної сировини