Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій ІвановичФурсік, Оксана ПетрівнаВіхоть, Катерина Олександрівна2019-06-102019-06-102018Патент 127267 UA, МПК А22С 11/00 (2018.01) Вареноковбасний виріб / Страшинський І. М, Гончаров Г. І., Фурсік О. П., Віхоть К. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ - № u 201801473 ; завл. 15.02.2018 ; опубл. 25.07.2018 ; Бюл. №14, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29645Вареноковбасний виріб містить яловичину жиловану першого сорту, свинину жиловану напівжирну та додатково містять м'ясо птиці та білкову композицію. The cooked sausage product includes trimmed first grade beef, trimmed semi-bold pork. Additionally contains poultry meat and protein composition.uk-UKварена ковбасам'ясо птицібілкова композиціяcooked sausagepoultry meatprotein compositionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВареноковбасний виріб (патент на корисну модель № 127267)Technical Report