Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м'яса курятини - Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
Наведено методику комплексної кількісної оцінки якості подрібнення червоного м'яса курятини, відповідно до принципів кваліметрії The method of complex quantitative estimation of quality red meat chopping chicken, according to the principles of quality control
Keywords: фарш; методика оцінювання; реологічні властивості; mince; estimation technique; flow properties; кафедра туристичного та готельного бізнесу; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції