Топольник, Віра ГригорівнаСтукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаКузьмін, Олег Володимирович2015-06-172015-06-172012Топольник В. Г. Методика комплексної кількісної оцінки якості процессу подрібнення червонного м’яса курятини / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Вісник Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля. - 2012. – № 42(183), Ч. 1. ‒ С. 281‒286.1998-7927https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21184Наведено методику комплексної кількісної оцінки якості подрібнення червоного м'яса курятини, відповідно до принципів кваліметрії The method of complex quantitative estimation of quality red meat chopping chicken, according to the principles of quality controluk-UKфаршметодика оцінюванняреологічні властивостіminceestimation techniqueflow propertiesкафедра туристичного та готельного бізнесукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМетодика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м'яса курятиниBook chapter