Гуманітарна складова вищої освіти: досвід і проблеми - Національний університет харчових технологій (My University, 2018)
У збірник увійшли тези доповідей учасників Міжнародної наукової Інтернет-конференції «Гуманітарна складова вищої освіти: досвід і проблеми», в яких розглянуто актуальні питання викладання та вивчення гуманітарних дисциплін у технічних і технологічних ВНЗ, роль цих дисциплін у формуванні світогляду сучасного студентства, а також гуманітарні та виховні аспекти у викладанні загальнонаукових, технічних та технологічних дисциплін. The collection includes the abstracts of the reports of participants of the International scientific Internet conferences "Humanitarian component of higher education: experience and problems", which addresses the topical issues of teaching and learning humanities disciplines in technical and technological universities, the role of these disciplines in the formation the outlook of contemporary students, as well as the humanities and educational aspects of teaching of general scientific, technical and technological disciplines.
Keywords: гуманітаристика у вищій школі; гуманітарні дисципліни; мовна компетенція; світогляд студента; humanities; studying humanities