Страхування відповідальності власників транспортних засобів - Бихкало, Ганна Романівна (My University, 2018)
Дослідивши та проаналізувавши стан автострахування в Україні, можна сказати, що рівень страхування у цій галузі перебуває на етапі підняття. Проте, для максимізації корисного ефекту від розвитку галузі нашій державі в особі приватних суб’єктів страхування потрібно побороти ще велику кількість проблем, які потребують подальшого дослідження та обміркованого вирішення. Having examined and analyzed the state of motor insurance in Ukraine, we can say that the level of insurance in this area is at the stage of lifting. However, in order to maximize the beneficial effects of the development of the industry, our state, in the person of private insurance subjects, needs to overcome a large number of problems that require further research and deliberate resolution.
Keywords: страховий ринок; конкурентоспроможність; щільність; кафедра фінансів; insurance market; competitiveness; density; capacity; openness