Спосіб деамонізації конденсатів та його здійснення - Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2013)
Зроблено аналітичний огляд основних методів деамонізації конденсатів та дана їх коротка характеристика. Запропоновано нову двоступінчату схему деамонізації конденсатів з використанням високоефективних ежекційних апаратів, що дозволяє значно знизити енергетичні затрати. Made an analytical overview of the main methods neutralization of ammonium in condensates and gives their brief description. A new two-stage scheme neutralization of ammonium in condensates using high ejection apparatus, which can significantly reduce energy costs
Keywords: розпилювання; насадкова колона; аміак; деамонізація; конденсат; ежектор; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування