Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаПухляк, Анастасія Григорівна2013-03-132013-03-132005Федченко, Т. Г. Визначення загального комплексного показника якості морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк // Молочна промисловість. – 2005. – № 6. – С. 45-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6797Розроблена комплексна оцінка якості морозива з цукрозамінниками, яка враховує всі характеристики якості морозива, а саме органолептичні, фізики-хімічні і мікробіологічні показники, харчову та енергетичну цінність. An integrated assessment of quality ice cream with sweeteners, which takes into account the characteristics of quality ice cream, namely organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters, food and energy value.uk-UKморозивокомплексний показник якостікваліметріякоефіцієнти вагомостіice creamcomposite index of qualityqualimetryweighting coefficientsкафедра технології молока і молочних продуктівВизначення загального комплексного показника якості морозиваArticle