Визначення загального комплексного показника якості морозива - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна (My University, 2005)
Розроблена комплексна оцінка якості морозива з цукрозамінниками, яка враховує всі характеристики якості морозива, а саме органолептичні, фізики-хімічні і мікробіологічні показники, харчову та енергетичну цінність. An integrated assessment of quality ice cream with sweeteners, which takes into account the characteristics of quality ice cream, namely organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters, food and energy value.
Keywords: морозиво; комплексний показник якості; кваліметрія; коефіцієнти вагомості; ice cream; composite index of quality; qualimetry; weighting coefficients; кафедра технології молока і молочних продуктів