Шляхи удосконалення ціноутворення на туристичні послуги на Україні - Литвиненко, Ярослав Васильович; Литвиненко, Тамара Євгенівна (My University, 2005)
Розглядаються питання ціноутворення на підприємствах туристичного бізнесу, визначається об’єкт ціноутворення – послуга та її особливості. Розглядаються чинники, які впливають на ціни, їх склад, методи розрахунку та напрямки удосконалення їх визначення в сучасних умовах розвитку економіки України. Розглядаються питання розробки цінової політики туристичної фірми та особливості її проведення.
Keywords: ціноутворення; ценообразование; price creation; підприємства туристичного бізнесу; предприятия туристического бизнеса; entrepreneurships of tourism business; цінова політика туристичної фірми; ценовая политика туристической фирмы; price policy of tourism company; ринкова економіка; рыночная экономика; market economy