Організація інноваційної діяльності на підприємстві: досвід розвинених країн - Струніна, Леся Валеріївна (My University, 2014)
Розглянуті основні характерні риси американського та японського стилів менеджменту персоналу в організації інноваційної діяльності. Main features of American and Japanese personnel management styles in organizing of innovative activity are considered.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; організаційна структура; Японія; США; кафедра економіки праці та менеджменту