Бандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБезусов, Анатолій Тимофійович2012-09-182012-09-182010Бандуренко, Г. М. Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці ОДАХТ. – 2010. - № 37. – С. 211-214.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2693Проведено дослідження з можливістю комплексної переробки моркви та одержання продуктів і харчових добавок з високим вмістом біологічно активних речовин.A study is undertaken with possibility of the complex processing of carrot and receipt of products and food additions with high maintenance biologically active substances.otherВ-каротинB-caroteneморквакомплексна переробкахарчові добавкиcarrotcomplex processingfood additionsкафедра технології консервуванняКомплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавокArticle