Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок - Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій Тимофійович (My University, 2010)
Проведено дослідження з можливістю комплексної переробки моркви та одержання продуктів і харчових добавок з високим вмістом біологічно активних речовин.

A study is undertaken with possibility of the complex processing of carrot and receipt of products and food additions with high maintenance biologically active substances.
Keywords: каротин; carotene; морква; харчові добавки; carrot; food additions; кафедра технології консервування