Дослідження ефективності процесу змішування культур з підвищеним вмістом ліпідів - Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Євтушенко, Олег Олександрович (My University, 2016)
В тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про оптимальну тривалість процесу. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the optimal duration of the process.
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна; змішування; насіння соняшнику; кукурудза; mixing; sunflower seeds; corn