Корпоративна соціальна відповідальність підприємств - Соловйова, Юлія Євгеніївна; Іванова, Тетяна Олегівна (My University, 2019)
У тезах доповідей на прикладі компанії AB InBev Effes розглядається корпоративна соціальна відповідальність підприємств – добровільний внесок бізнесу в розвиток суспільства в соціальній, економічній та екологічній сфері, пов'язаний безпосередньо з основною діяльністю компанії і який не виходить за визначені законом межі.
Keywords: кафедра маркетингу; реклама; корпоративна відповідальність; відповідальний бізнес; advertising; corporate responsibility; responsible business; InBev