Програма навчальної дисципліни «Правове регулювання підприємницької діяльності» - Новойтенко, Ірина Віталіївна (My University, 2012)
"Правове регулювання підприємницької діяльності" передбачає вивчення правових норм комплексної галузі права - підприємницького і є одною з провідних навчальних дисциплін економіко-правового спрямування. Під час його вивчення студенти мають можливість здобути фундаментальні знання з усіх галузей права України, нормами яких регулюються відносини в сфері провадження підприємницької діяльності. "Legal regulation of business activity" involves the study law complex area of ​​law - and business is one of the leading disciplines of economic and legal areas. During his study of have the opportunity to gain fundamental knowledge in all areas of law in Ukraine, rules which regulates relations in the sphere of business activity.
Keywords: підприємство; готельно-ресторанна справа; розрахункові операції; договір; конкуренція; зовнішньоекономічна діяльність; захист прав споживачів; company; registration; hotel service; restourants sector; settlement operations; contract; foreign trade; consumer protection; кафедра економіки і права